Atatürk
    Haberler
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ Mesleki Eğitim'de Yeni Yaklaşımlarla İlgili Çorum'a Çalışma Ziyareti Gerçekleştirdi.

Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ iki gün süren programının ilk gününde Adana ili Kozan ilçesinde eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten Ali Şadi Çelik Ortaokulu, Şehit Arda Can Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Fatih Anadolu Lisesi, Şehit Mehmet Oflaz Yatılı Bölge Ortaokulu, Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Şehit Ergün Karaca Anaokulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. Kozan ilçe programında Genel Müdürümüze Adana İl Millî Eğitim Şube Müdürü Murat YÜKSEL ve Kozan İlçe Millî Eğitim Müdürü Gazi KELEŞ eşlik etti.

Programının ikinci gününde Seyhan ilçesini ziyaret eden Genel Müdürümüz İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Seyhan Adana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve İhsan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine ziyaret gerçekleştirerek okulların bünyesinde eğitim verilen alanlar ile uygulama yapılan atölyelere dair bilgi aldı. Seyhan ilçe programında Genel Müdürümüze Adana İl Millî Eğitim Şube Müdürü Murat YÜKSEL eşlik etti.