Atatürk
    Haberler
AĞRI'DA TEKNOLOJİ YARIŞMASI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI.

Ağrı, Ardahan, Iğdır ve Kars illerinin katılımıyla düzenlenecek olan "Ağrı'nın Zirvesinde Teknoloji Yarışması"nın değerlendirme toplantısı Ağrı'da yapıldı. Yarışmada, lise öğrencileri kendi tasarladıkları robotlarla parkurda yer alacak.

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ'ün başkanlığında Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Kars İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Kaya, Iğdır İl Milli Eğitim Müdürü Servet Canlı, Ardahan İl Milli Eğitim Müdür Vekili Atanur Sarıçam, milli eğitim müdür yardımcıları ve şube müdürleri katıldı.

Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ; yarışmanın serhat bölgesine önemine değinerek katılımcılara teşekkür etti. Yarışmanın öğrencilerin teknolojik gelişmelere ayak uydurmasına, yenilikçi ve yaratıcı düşünmesine, problem çözme becerilerine ve takım çalışmasına katkı sağlayacağını söyledi. Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ; yarışmada başarılı olan öğrencilerin ödüllendirilmesinin de onları motive edeceğini belirtti.