Atatürk
    Haberler
Mesleki ve Teknik Eğitimde 2024 Yılı Kültür ve Sanat Yolculuğu tüm hızıyla devam ediyor.

Türkiye genelinde farklı illerimizde meslekî ve teknik eğitim öğrenci ve öğretmenlerini alanında önde gelen isimler ile buluşturmayı amaçlayan "Anadolu'nun Özünden Sözüne Söyleşi" dizisi devam ediyor. İlki Nabi AVCI'nın katılımıyla İstanbul'da "İletişim ve Empati" konu başlığıyla, ikincisi Ankara'da Lokman Hekim Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih GÜLTEKİN'in katılımıyla "Sağlıklı Yaşam ve Alışkanlıklar" konu başlığıyla ve üçüncüsü Ağrı'da ATMACA Grup Yönetim Kurulu Başkanı Adem ATMACA'nın katılımıyla "Anadolu'da Girişimcilik ve Teknoloji" temasıyla gerçekleştirilmiştir.

"Anadolu'da Girişimcilik ve Teknoloji"

"Anadolu'da Girişimcilik ve Teknoloji" üzerine gerçekleştirilen programa, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ, yöneticiler, öğretmenler ve öğrenciler katılmıştır.

Meslekî ve teknik eğitimin öneminden, nitelikli iş gücü piyasasından, sektörün ihtiyaçlarından, iş piyasasındaki kariyer basamaklarından ve bu kariyer basamaklarını nasıl gerçekleştirdiğinden bahseden Adem ATMACA kişilerin kariyerlerini hayalleri ve istekleri doğrultusunda yönlendirmeleri konusunda da tavsiyelerde bulunmuştur.

Her ay farklı konu başlığı ve alanında uzman isimleri öğrenci ve öğretmenler ile buluşturmayı amaçlayan " Anadolu'nun Özünden Sözüne Söyleşi" dizisi mayıs ayı içerisinde yeni konuklarını misafir etmeye devam edecektir.