Atatürk
    Haberler
Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ, Bartın İl Ziyareti Kapsamında 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönem Sonu Karne Törenine Katıldı.

İl ziyaretleri kapsamında Bartın İlinde bulunan Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali KARAGÖZ ve Öğrenci İşleri Sosyal Etkinlikler Daire Başkanı Murat NEDİRLİ, 2023-2024 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonuna gelinen ve karne heyecanının yaşandığı bu günde Bartın Kemal Sabriye Ocakçı İlkokulunda gerçekleştirilen karne törenine katıldı.

Karne dağıtım törenine; Bartın Valisi Dr. Nurtaç ARSLAN, Bartın Ak Parti Milletvekili Yusuf Ziya ALDATMAZ ile protokol üyeleri ve Bartın İl Millî Eğitim Müdürü Ramazan AŞCI da katılım sağlayarak öğrencilere karneleri ve hediyeleri verildi.

Karne töreni sonrasında okul ziyaretleri de gerçekleştiren Genel Müdürümüz ve yanındaki heyet bu kapsamda Fuat Sezgin Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi ile Lütfullah Kocabaşoğlu Meslekî Eğitim Merkezini ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulundu.

Bartın il programı, Meslekî ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul müdürlerinin de katılım sağladığı ve Bartın İl Millî Eğitim Müdürünün İl Brifinginin sunulduğu toplantı ile tamamlandı.