Atatürk
    Haberler
Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin Kaynakçılık Başarısı

Türkiye Genelinde 11-12 Haziran 2019 tarihlerinde yapılan, 42 il ve 53 okulun katılımı ile gerçekleştirilen, 5. Halil Kaya Gedik Liseler Arası Kaynakçılık Beceri Yarışmasında “ İstanbul Bayrampaşa İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi” Metal Teknolojisi Alanı 11-E sınıfı kaynakçılık dalı öğrencilerinden Murat ALEMİŞOĞLU “TÜRKİYE İKİNCİSİ” olmuştur. Öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Mehmet ÇİLEK hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışmada ilk 5’e giren öğrenciler, 1 ya da 2 hafta süre ile konaklama ve yemek giderleri Gedik Holding tarafından karşılanarak, bu sene Rusya'nın Kazan şehrinde 22-27 Ağustos 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 45. World Skills yarışması için Gedik Kaynak Uzmanları tarafından çalıştırılacak, çalışma sonunda en iyi dereceye sahip 1 öğrenci ve danışmanı, masrafları Gedik Holding tarafından karşılanmak üzere, Türkiyeyi Kaynakçılık Alanında temsil etmek üzere yarışmaya gönderilecektir. 

Bu yarışma ödül törenine, Milli Eğitim Bakanlığımız adına İşyeri Tabanlı Mesleki Eğitim Daire Başkanımız Süleyman AKGÜL katılmıştır.