Atatürk
    Haberler
Etimesgut Elvanköy İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de ilk kez UVC ve Ozon ile aynı anda hava dezenfeksiyonu yapabilen cihaz üretti.

Etimesgut Elvavköy İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Türkiye'de ilk kez UVC ve Ozon ile aynı anda hava dezenfeksiyonu yapabilen cihaz üretti.

UVC Lamba ve Ozon Jeneratörü dezenfektasyon cihazı, hem UVC lamba, hem de Ozon dezenfektasyonunu aynı anda uygulayarak havada bulunan zararlı organizmaları ortadan kaldırmaktadır.

Cihaz kuvvetli fanları sayesinde ortamda bulunan havayı çekip bir kapalı hazneden geçmesi sırasında; UVC lamba ve Ozon jeneratörü ile hava (ayrı ayrı iki dezenfektan makinesine ihtiyaç duymadan tek bir kombine sistemle) dezenfekte edilmektedir. 

Ultraviole C lamba Işınımı ile (Işınım Süresi / Işınım Şiddeti indeksine göre) gün içerisinde vakit geçirdiğimiz kapalı ortamlarda bulunan havayı hazneden geçişi sırasında virüs, bakteri, mantar vb. insan sağlığını tehdit eden patojenleri %90 oranında öldürür. 

Ozon, oksidasyon gücü yüksek bir gaz olması nedeniyle, dezenfeksiyon amacıyla özellikle son yıllarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Hammaddesi oksijen olan ozon gazı, tek doğal dezenfektandır. Ozon dezenfeksiyonu (Sirküle edilen hava/ haznede kalış süresi oranında), hücreyi eriterek (lysing) veya hücre zarını yırtarak %90 oranında yok eder.

UVC VE OZON DEZENFEKTASYON CİHAZI: 

1-Herhangi bir kimyasal madde kullanıma gerek kalmadan hedef bölgede %99,99’ a varan mikro organizma dezenfektasyonu sağlar. 

2-Taşıma kolaylığı ile istenilen yere güvenle taşınabilir ve kurulabilir. 

3-Standartlara ve sertifikalara bağlı kalınarak tamamen okul Ar-Ge ekibi çalışması ile yerli ve milli olarak okulumuzda üretilmiştir. 

4-Cihazin patent başvurusu yapılmıştır.

KULLANIM ALANLARI: 

Konutlar, odalar, çocuk odaları, sınıflar, okullar, ofisler, toplantı odaları, mağazalar, giyinme ve deneme kabinleri, mutfak, lokanta, restoran, dükkanlar, ameliyathaneler, laboratuvarlar, hastane odaları, ibadethaneler, asansör gibi ortamlarda havayı dezenfekte etmek için hızlı ve güvenilir bir teknoloji sunar. 

Teknik Bilgiler: 

Boyut (cm) : 25x55x25 

Ağırlık (gr) : 3000 (3 Kg)

Işık Kaynağı : UVC Lamba 

Giriş Voltajı (V-AC) : 220-240