Atatürk
    Haberler
Meslek Lisesi Öğretmen ve Öğrencileri Lazer Kesim Makinası Üretti

Konya Kılıçarslan İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri Lazer kesim makinası üreterek ürün çeşitliliğine bir yenisini daha ekledi.

Farklı ebat ve güç özelliklerinde üretim yapılabilen Lazer makinaları Meslek Liselerimizin ilgili bölümlerinin ihtiyacını ve özel sektör ihtiyacını karşılayabilecek teknik özelliklere sahip olması yönüyle dikkat çekiyor.

Ürettikleri Lazer makinaları ile ilgili bilgi veren Okul Müdürü M. Sadullah Özuygur; pandemi döneminde Maske Makinesi, Maske ve Sensörlü Dezenfektan Makinesi ürettiklerini belirterek meslek liselerinin salgın döneminde üretim yapabileceklerini artık herkes biliyor. Bundan sonraki süreçte meslek liselerinin yerli kaliteli işlevsel üretim yapabileceğini, özel sektörle yarışır bilgi beceriye sahip olduklarını, yerli ve milli hedefimizle kaliteli üretimleri sektör ihtiyacına sunan, sanayiye yön veren kurum olmak hedefini belirlediklerini söyledi.

Lazer Makinaları için sipariş almaya başladıklarını kaydeden M. Sadullah Özuygur: “Üreten okul hedefinde ürün çeşitliliğimize Lazer Makinasını eklemekten dolayı çok mutluyuz” dedi.