Atatürk
    Haberler
Plazma Kesme Makinesi İmalatına Başladık

İskenderun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi CNC Palazma Kesme Makinesi İle CNC ROUTER üretimine başladı. İlk teslimat yapıldı.

İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde üretimine başlanan CNC Plazma Kesim Makinası tanıtıldı. İlk üretilen CNC Plazma  Kesim Makinesine İskenderun Belediye Başkanı M.Fatih TOSYALI ve Okul Müdürü Yusuf Yıldırım tarafından ilk seri numarası makineye çakıldı.

Örnek kesme ve işleme yapıldı olumlu ve başarılı çalışmalarından dolayı emeği geçen tüm okul mensuplarını yerli üretime ağırlık verdikleri için programa katılanlar teşekkür etti. Ayrıca CNC ROUTER ve Lazer kesim makinalarınında imalatının okulumuzda yapılacağını okul müdürü Yusuf YILDIRIM özellikle belirtti.

Okul müdürü Yusuf YILDIRIM okulumuz her alanda kendini yenileyen kadrosu, teknolojik ve makineleşme yönünden yönünden sürekli yenilenen bir yapıya sahip köklü geçmişi olan bir okul olduğunu belirtti.

Okulda ilk üretilen 001 seri numaralı makine İstanbul/Çorlu sanayisi sitesinde bulunan bir işyerine kurulumu yapılmış ve teslim edilmiştir.