Atatürk
    Haberler
TÜBA tarafından hazırlanan 'Küresel Salgının Anatomisi İnsan ve Toplumun Geleceği' adlı kitaba, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Mahmut Özer 'COVID-19 Salgını ve Eğitim' başlığıyla katkıda bulundu.

TÜBA; Akademi Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Özer ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ) Dr. Öğr. Üyesi Cem Korkut’un editörlüğünde, salgının hayatımızın her alanındaki etkisine ışık tutan, 1.000 sayfayı aşkın “Küresel Salgının Anatomisi: İnsan ve Toplumun Geleceği” başlıklı kitap yayımladı. TÜBA üyeleri dahil çok sayıda bilim insanının çalışmalarıyla hazırlanan yayın, kapsamının genişliği ve yer verilen detaylar, öngörüler, analizler dolayısıyla bir ilk olma özelliği taşıyor.

Kitapta; sağlıktan eğitime, bilişim teknolojilerinden siyaset bilimine, ekonomiden uluslararası ilişkilere, ticaretten felsefeye, yapay zekâ çalışmalarından sosyolojik tahlillere, çevre ve tarımdan uzay ve kutup çalışmalarına kadar geniş yelpazede salgın sonrası dönem için öngörüler yer alıyor.

Kitaba, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer de Dr. Eren Suna ile birlikte yazdığı COVID-19 Salgını ve Eğitim başlıklı kitap bölümü ile katkıda bulundu.

İlgili kitap bölümü için Tıklayınız.